O banala defectiune la un televizor a rapit-o acestei lumi pe cea care i-a fost sotie cantaretului de muzica folk Vasile Seicaru .

Pe biata femeie, in varsta de 49 de ani, moartea a surprins-o in fotoliul din sufragerie, in timp ce privea la televizor. Gazele ucigase care s-au raspandit in odaie in urma imploziei aparatului au secerat-o in somn pe Gabriela, al carei trup fara suflare a fost descoperit chiar de omul iubit.

Asa cum ii era obiceiul cand drumurile il purtau departe de casa, Vasile Seicaru a pus, sambata la amiaza, mana pe telefon si si-a sunat consoarta. Voia doar sa o stie bine, sa ii auda glasul. Apelurile au ramas insa fara raspuns, iar in sufletul sau artistul a simtit ca ceva nu este in regula. A simtit ca s-a intamplat ceva rau cu marea lui dragoste. Ravasit si ingandurat, s-a urcat in masina si a pornit-o nebuneste spre Bucuresti, unde avea sa treaca prin cele mai cumplite si mai chinuitoare clipe din viata sa. Cand a pasit in sufrageria casei din Sperantei 32 a simtit ca cerul s-a pravalit peste el, a simtit ca timpul a incremenit. Sotia sa, Gabriela, zacea fara suflare in fotoliul din care, pana in clipa in care moartea i-a rapit-o pe vecie, a privit la televizor.

Politistii de la Capitala si procurorul au stabilit ulterior ca femeia adormise cu televizorul deschis. S-a produs un scurtcircuit al aparatului, iar fumul dens produs de incendierea carcasei aparatului a umplut camera. De altfel, toata pardoseala camerei, precum si cadavrul femeii erau acoperite de un strat de funingine, semn ca televizorul a ars mocnit. Cadavrul sotiei folkistului a fost dus la IML unde legistii il vor autopsia azi pentru a stabili cu precizie cauza mortii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.