Anchetatorii complexului caz "Bivolaru-MISA"se intreaba - pe buna dreptate - de ce au mai muncit atata, cot la cot cu politistii judiciaristi si cu jandarmii - zile si nopti, pentru a depista faradelegile unor personaje protejate de membrana sectei yoghine, daca Suedia a refuzat extradarea lui Guru.

Dincolo de infractiunile retinute pana azi lui Bivolaru si activistilor MISA, reporterii "Averea" au descoperit ca acesta este urmarit si pentru alte fapte extrem de grave.

Este vorba concret de trafic de carne vie in Japonia (unde exista probe - interceptari, comisii rogatorii realizate), dar si de antisemitismul si negarea Holocaustului.

Legat de aceste ultime doua infractiuni pentru care "guru" si alte personaje din MISA sunt cercetati inca, ziarul nostru prezinta doua documente care scot la iveala incitarea la ura rasiala si contestarea dramei evreilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.