Presedintele Traian Basescu, venit joi la Caineni, pentru a vedea starea Vaii Oltului, si-a continuat ieri vizita de lucru in judetul Valcea.

Mai-marele statului a fost prezent la Ocnele Mari, unde, din cauza surparilor de teren, sute de oameni sunt pe cale sa fie evacuati. Intampinat de localnici cu "Sa traiti bine, nu ca noi!", Traian Basescu le-a promis ocnenilor ca incepand din primavara vor fi stramutati si vor primi despagubiri. Dupa-amiaza, Basescu a fost iarasi pe Valea Oltului.

Circulatia pe Valea Oltului continua sa ramana inchisa pentru inca doua-trei zile. Seful statului a venit insotit de sotia sa, Maria, care, in timp ce sotul se afla in vizita de lucru, a vizitat manastirile din judet. Basescu va ramane in Valcea pana duminica, sambata seara acesta urmand sa mearga la o discoteca. Presedintele a fost cazat la vila lui Ceausescu de la Olanesti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.