Procurorul a terminat ancheta in cazul omorului din Primaverii

Avocatii implicati in dosarul Iovan au fost chemati ieri la Parchetul Bucuresti unde procurorii le-au prezentat toate dovezile stranse pana acum in cazul mortii hotului Bogdan Iancu. Conform anchetatorilor, urmeaza ca in scurt timp sa se dea si solutia in acest caz.

In urma cu cateva zile, procurorul Andreea Ser-banoiu a trimis o nota informativa catre Parchetul General. In ea, concluzioneaza ca toate indiciile confera solutionarea dosarului prin neinceperea urmaririi penale a lui Adrian Iovan, constatandu-se astfel faptul ca sotul creatoarei de moda Romanita Iovan a tras in legitima aparare asupra infractorului care a patruns in casa sa.

La intalnirea de ieri a fost clarificata si problema telefoanelor date din casa sotilor Iovan in noaptea incidentului. Conform desfasuratorului pentru telefonul fix, in jurul orei 21.00 a fost efectuat un apel care nu are legatura cu aceasta cauza, la ora 3.21 a fost apelata politia, iar mai apoi, la ora 3.26, a fost chemat serviciul de ambulanta. Totodata, ca dovezi suplimentare, la dosar au aparut si cinci documente trimise din Germania prin care Bogdan Iancu a fost sau urma sa fie condamnat pentru spargere, furt sau neplata unei taxe de drum in valoare de un euro. Ultimele probe asteptate la dosar sunt convorbirile purtate intre Adrian Iovan si colegul sau de mansa, discutiile dintre pilot si turnul de control si desfasuratoarele telefoanelor mobile ale persoanelor implicate.

Legistii nu au precizat in raport ora mortii

Singurul element reclamat de Mariana Stefan, avocatul care reprezinta interesele barbatului impuscat, este lipsa din raportul medico-legal a orei exacte la care a murit Bogdan Iancu.

"Cele spuse de noi pe timpul anchetei s-au adeverit in totalitate. Nu exista nici un fel de proba la dosar care ar putea sa ne incrimineze in vreun fel clientul", ne-a declarat avocatul Cristian Sarbu, unul din aparatorii lui Adrian Iovan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.