Uniunea Nationala a Patronatului Roman solicita Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului sa asigure transparenta procesului de negociere a contractului cu firma americana Bechtel, se arata intr-un comunicat de presa.

Lipsa informatiilor cu privire la acest subiect este un motiv in plus de ingrijorare pentru firmele de constructii din Romania, interesate de subcontractarea unor lucrari pentru autostrada Brasov - Bors. UNPR cere sa faca parte din echipa de negociere cu firma americana pentru a putea apara interesele firmelor romanesti si ale contribuabililor care vor sustine financiar constructia autostrazii.

Temerile constructorilor romani sunt alimentate si de recentele declaratii ale premierului Calin Popescu Tariceanu, care s-a declarat nemultumit de preturile materialelor de constructii, si in particular de pretul betonului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.