Romanita Iovan nu l-a cunoscut pe Bogdan Iancu, hotul impuscat in vila din Primaverii de sotul creatoarei de moda.

La aceasta concluzie par sa fi ajuns ieri procurorii. Vineri seara, la scurt timp dupa ce a acordat Libertatii un interviu, creatoarea de moda a suferit o interventie chirurgicala in urma careia medicii i-au scos fatul mort. Andreea serbanoiu, procurorul care ancheteaza cazul Iovan, a terminat de verificat numerele de telefon ale convorbirilor pe care Bogdan Iancu le-a facut in ultimele saptamani de viata. Anchetatorul a ajuns la concluzia ca hotul si creatoarea de moda nu au vorbit niciodata la telefon. Astfel, spune procurorul, este greu de crezut ca cei doi sa se fi cunoscut sau sa fi avut vreo legatura inainte ca Bogdan sa fie impuscat de Adrian Iovan.

Aceste declaratii vin acum sa demonteze ceea ce misteriosul "domn Nelu" a sustinut, in doua aparitii telefonice la OTV. Aceea ca Bogdan a sunat-o pe Romanita, de la el din masina, de doua ori in noaptea in care avea sa fie impuscat. O data cand au plecat de acasa si a doua oara de la Arcul de Triumf. Procurorii au aflat cine este acest personaj si unde locuieste, insa pana acum nu a fost de gasit, motiv pentru care nu a fost inca audiat in legatura cu declaratiile incendiare. De altfel, in urma verificarii convorbirilor telefonice, procurorul Andreea serbanoiu a mai aflat un lucru. Bogdan Iancu si "Nelu" nu au vorbit niciodata la telefon in ultima luna si jumatate de viata a hotului. in acest weekend Romanita Iovan a fost nevoita sa faca un chiuretaj, in urma diagnosticului pus saptamana trecuta de medici - "sarcina oprita din evolutie la noua saptamani".

Dupa traumatizanta interventie suferita, Romanita a declarat pentru Libertatea: "Este un final tragic pentru mine si Adrian, mai ales ca ne-am dorit din tot sufletul acest copil. Nu ma simt bine deloc, nici fizic, nici psihic. Dar, daca pana acum am stat linistita in casa pentru a nu-mi fi afectata sarcina, de acum sunt hotarata sa lupt pentru demnitatea si onoarea mea. Voi actiona in judecata OTV-ul si CNA-ul pentru ca tin sa se respecte Constitutia, art. 30 alin. 6 care face referire la dreptul de exprimare fara sa se lezeze demnitatea, onoarea si imaginea persoanei. si OTV si CNA au incalcat acest drept constitutional care face referire la orice persoana, fie ca este bogata sau saraca, indiferent de statutul social pe care il are.

CNA-ul ar trebui sa stie ca eu de 15 ani sunt un cetatean de onoare, conduc o firma si prin impozitele pe care le platesc anual contribui la bugetul statului si implicit l-am platit si pe Ralu Filip. Si ce primesc in schimb? OTV-ul ar trebui inchis iar, pentru ca inca o data se dovedeste ca a instigat la violenta impotriva mea. Nu voi sta pasiva, acum ca mi s-a intamplat inca o nenorocire. Consecinta acestei tragedii este ca nu ma voi lasa, ci voi lupta pentru onoarea mea, dar si a familiei mele. Sunt foarte dezamagita, dar sunt hotarata sa merg pana la capat".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.