Creatoarea de moda Romanita Iovan risca sa piarda sarcina in urma jafului de acum doua saptamani.
Asa au declarat surse din anturajul familiei Iovan care au adaugat ca, de la incidentul din noaptea de 5 spre 6 octombrie, Romanitei ii este din ce in ce mai rau. Motivele sunt se pare, stresul prin care aceasta trece, faptul ca sotul ei este anchetat si trauma lasata de hotul care i-a patruns in casa la miez de noapte. Unul dintre avocatii familiei, Cristian Sarbu, a declarat ca Romanita a fost la mai multe consultatii medicale si ca exista pericolul unui avort. "Romanita Iovan risca sa piarda copilul. Din seara aceea, creatoarea se afla intr-o stare foarte rea", a adaugat avocatul.

Medicii au sfatuit-o pe creatoarea de moda sa stea cat mai relaxata si sa mearga de mai multe ori pe luna la consultatii. "Am aflat ca sunt insarcinata chiar de ziua mea, pe 3 octombrie, si am luat aceasta veste ca pe un cadou dorit prea mult", ne-a declarat Romanita. "Din pacate, nu am putut sa ma bucur prea mult - doar o singura zi de fericire, dupa care, pe 5 octombrie, a inceput calvarul. Toate astea au pus in pericol copilul. Nu mai am 20 de ani sa pot spune ca de aici inainte am tot timpul sa mai incerc o data. Am 41 de ani, nu prea mai este timp pentru asta. Medicii mi-au recomandat odihna, dar unde as putea sa ma duc acum sa ma odihnesc? Dumnezeu a facut sa-l am pe sotul meu alaturi in noaptea tragediei. Putea sa se intample cu o noapte in urma, cand el era plecat in cursa", spune ea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.