BERBEC
Posibil sa vi se propuna o colaborare interesanta insa, daca persoana care va abordeaza nu vi se pare de incredere, mai bine renuntati.

TAUR
Sunteti usor indispus din cauza unui incident. Cautati compania cuiva cu

BERBEC
Posibil sa vi se propuna o colaborare interesanta insa, daca persoana care va abordeaza nu vi se pare de incredere, mai bine renuntati.

TAUR
Sunteti usor indispus din cauza unui incident. Cautati compania cuiva cu care va intelegeti mai bine pentru a iesi din aceasta stare.

GEMENI
Persoana iubita are probleme si mizeaza pe sfatul dvs., desi nu lasa sa se intrevada acest lucru. Fiti deschis fata de ea.

RAC
Sunteti usor irascibil si din aceasta cauza exista riscul unui conflict verbal. Ganditi-va ceea ce spuneti, chiar daca sunteti nervos.

LEU
Sunteti tentat sa faceti o multime de cumparaturi astazi, cheltuind mai multi bani decat v-ati propus initial. Fiti ponderat.

FECIOARA
Nu suportati sa fiti contrazis si din aceasta cauza se poate isca un duel verbal. Ganditi-va, cu obiectivitate, daca aveti dreptate.

BALANTA
Intuitia va scuteste de discutii contradictorii. Fiti receptiv la sugestiile celor dragi. O persoana mai tanara va solicita niste bani.

SCORPION
Veti beneficia de o sansa nesperata, de care este bine sa stiti cum sa profitati. Incercati sa va puneti ordine in ganduri.

SAGETATOR
La serviciu veti fi foarte solicitat. Veti avea de rezolvat o multime de probleme urgente care va vor stresa intr-o oarecare masura.

CAPRICORN
Vi se propune o afacere din care ati putea avea un beneficiu material, pentru care va trebui sa alocati o parte a timpului dvs. liber .

VARSATOR
Sunteti foarte aglomerat dar trebuie sa incercati sa gasiti timp si pentru familie. Evitati consumul exagerat de cafea si tutun.

PESTI
Munca si stresul din cursul saptamanii se fac simtite. Asteptati cu nerabdare sfarsitul de saptamana pentru a va relaxa, alaturi de cei dragi.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.