Prefectul de Sibiu, Ilie Mitea, a convocat, sambata, o intrevedere de urgenta, dupa confirmarea celui de-al 12-lea focar de rabie de vulpe din judetul Sibiu, inregistrat de la inceputul anului pana in prezent. La intrevedere au participat reprezenta
Prefectul de Sibiu, Ilie Mitea, a convocat, sambata, o intrevedere de urgenta, dupa confirmarea celui de-al 12-lea focar de rabie de vulpe din judetul Sibiu, inregistrat de la inceputul anului pana in prezent. La intrevedere au participat reprezentantii Directiei Silvice Sibiu, Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sibiu, Autoritatii de Sanatate Publica, Directiei Sanitar Veterinare.

„Din datele pe care le avem pana in acest moment, focarele de rabie s-au extins dinspre Bihor si astfel s-a ajuns si in judetul nostru. Am convenit sa facem aceasta intalnire de urgenta pentru a lua o serie de masuri rapide, pe linia vaccinarii preventive a animalelor si masuri curative pentru persoanele care sunt muscate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.