Reprezentantii functionarilor publici vor sa se intalneasca cu premierul Tariceanu pentru a discuta despre majorarile salariale. Sindicalistii s-au intalnit marti seara cu ministrul Muncii, Paul Pacuraru, dar discutiile dintre cele doua parti nu au
Reprezentantii functionarilor publici vor sa se intalneasca cu premierul Tariceanu pentru a discuta despre majorarile salariale. Sindicalistii s-au intalnit marti seara cu ministrul Muncii, Paul Pacuraru, dar discutiile dintre cele doua parti nu au ajuns la nici un rezultat. “Nu a fost o intalnire constructiva, din punctul nostru de vedere, si faptul ca se fac diferente intre bugetari, faptul ca nu se tine cont de importanta muncii si, mai mult, ca am inteles ca pe undeva, prin Guvern, s-a hotarat o crestere cu patru, cu cinci la suta, mult sub asteptarile noastre, ne-a facut sa-i comunicam domnului ministru ca asteptam sa ne intalnim cu premierul sau cel putin dansul sa faca diligentele pentru a ne mai face o oferta. Intre timp, colegii mei incep sa organizeze actiunile de protest, asa cum am vorbit”, a declarat pentru Mediafax Vasile Marica, presedintele Aliantei Federative a Sindicatelor Functionarilor Publici Sed Lex.
Liderul sindical a avertizat ca, daca nu se va ajunge in termen scurt la o intelegere, vor pregati “o minge fierbinte” chiar in timpul alegerilor locale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.