Vadim Tudor a anuntat vineri ca-l exclude din PRM pe Andrei Iucinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu.

Anuntul vine a doua zi dupa ce Cotidianul a publicat o informatie referitoare la iminentul transfer de la PRM la PSD al organizatiei de tineret a formatiunii lui Vadim. Liderul PRM a declarat ca l-a exclus pe Iucinu pentru ca i-ar fi cerut postul de presedinte al organizatiei de tineret, cu scopul de a negocia apoi o pozitiei mai importanta in PSD.

In conferinta de presa de la PRM, Vadim Tudor a vorbit, ca de obicei, in termeni suburbani, in special la adresa lui Andrei Iucinu, pe care l-a facut "cretin". "Racoleaza PSD asemenea avortoni? N-are decit". "Sa se care! Hai, sa dispara! Mai degraba vorbesc cu ciinele Colt Alb care n-are un picior si e ceva mai inteligent ca Andrei Iucinu", a strigat C.V. Tudor. Acesta s-a luat si de Lia Olguta Vasilescu, care a parasit PRM tot pentru PSD de Craciun. "O carierista ridicola si nu prea zdravana la cap, care a intrat in PSD amagita de Mircea Geoana si Victor Ponta cu tot felul de functii in viitoarea guvernare PSD", asa a descris-o Vadim pe Olguta Vasilescu, despre care a mai spus ca e "subiect de test national pentru scolile de handicapati".

In cursul zilei de simbata, Organizatia de Tineret a PSD se pregateste sa anunte transferul a citeva mii de tineri din PRM, in frunte cu Andrei Iucinu, presedintele Miscarii Studentesti a PRM.