Cantaretul american de rap Sean "Diddy" Combs vrea sa-si schimbe din nou numele de scena, dorind sa fie cunoscut pe viitor ca Sean John, informeaza The Sun. Starul in varsta de 38 de ani, al carui nume real este Sean John Combs, a avut, de-a lungul t
Cantaretul american de rap Sean "Diddy" Combs vrea sa-si schimbe din nou numele de scena, dorind sa fie cunoscut pe viitor ca Sean John, informeaza The Sun. Starul in varsta de 38 de ani, al carui nume real este Sean John Combs, a avut, de-a lungul timpul, diverse nume de scena, precum Puff, Puffy, Puff Daddy si Diddy. Cantaretul a declarat: "Am evoluat mereu si din acest motiv mi-am schimbat mereu numele". "Nu este un lucru neobisnuit in zona din care provin", a adaugat acesta. Sean "Diddy" Combs este un mogul al industriei de divertisment din SUA, actor si rapper castigator al unui premiu Grammy. De asemenea, el este si fondatorul companiei de inregistrari Bad Boy Records. Anul trecut, acesta a ocupat pozitia a treia in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip hop din lume.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.