Nemultumiti de activitatea primarului Gheorghe Falca, liderii Sindicatului Solidaritatea 2002 din Arad, o organizatie a pietarilor, doresc sa stranga 1.000 de semnaturi pentru suspendarea finului lui Basescu. Comerciantii din piata Mihai Viteazul co
Nemultumiti de activitatea primarului Gheorghe Falca, liderii Sindicatului Solidaritatea 2002 din Arad, o organizatie a pietarilor, doresc sa stranga 1.000 de semnaturi pentru suspendarea finului lui Basescu. Comerciantii din piata Mihai Viteazul considera ca Falca ar trebui sa fie suspendat din cauza numeroaselor dosare penale pe care le are pe rol. Acestia incearca sa stranga minimum 1.000 de semnaturi de la locuitorii Aradului. Actiunea de strangere de semnaturi a inceput in aceasta saptamana, iar pana in prezent sindicalistii au strans aproape 200 de semnaturi. La fel ca nasul sau, Traian Basescu, primarul de Arad este extrem de linistit in privinta suspendarii sale. "Nu pot sa comentez astfel de lucruri. Nici macar nu stiu ca ei vor sa stranga semnaturi. Oricum, e vorba de o mafie a pietelor, noi, Primaria Arad, am modernizat acea piata Mihai Viteazul, iar ei probabil ca nu mai pot sa vanda la negru sau produse expirate. Nu imi fac eu probleme, au pierdut controlul asupra pietei, asta e! Am invins Mafia. Va astept sa ma sunati pentru alte subiecte, serioase", a spus Falca pentru CANCAN. Edilul Aradului are o serie de dosare de coruptie la DNA, inca pe rol, cu acuzatii de coruptie, luare de mita, facilitarea deschiderii unei fabrici de zahar in Arad si altele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.