Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu "Natura statica cu joben si garoafa", selectionata alaturi de alte 64 de lucrari ale unor pictori importanti din Statele Unite ale Americii, Asia, Canada si Europa este prezenta in America, la expozitia anuala

Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu "Natura statica cu joben si garoafa", selectionata alaturi de alte 64 de lucrari ale unor pictori importanti din Statele Unite ale Americii, Asia, Canada si Europa este prezenta in America, la expozitia anuala de iarna ”The International Guild of Realism: THIRD ANNUAL JURIED EXHIBITION”. Vernisajul expozitiei lui Zamfir Dumitrescu, la care si-au anuntat participarea multi din artistii care expun, colectionari de arta, critici si numeroase personalitati din lumea artei, are loc pe 17 ianuarie.

Expozitia lansata la data de 12 ianuarie, la Galeria de arta "Scottsdale Fine Art” din Scottsdale, Arizona, are portile deschise publicului pana la data de 30 ianuarie. Lucrarea maestrului Zamfir Dumitrescu poate fi vazuta, alaturi de toate lucrarile selectionate si pe site-ul galeriei "Scottsdale Fine Art” la adresa: WWW.SCOTTSDALEFINEART.COM

Criticii americani de specialitate apreciaza ca expozitia, care aduna laolalta lucrarile unor artisti reprezentativi, maestri ai realismului contemporan, etaleaza intregul spectru al realismului abordat in lume de la realismul contemporan la realismul clasic.

Expozitia, cu vanzare, este intens mediatizata in aceste zile in America, revistele de specialitate ”American Art Collector magazine si "Southwest Art”, comentand pe larg evenimentul in editiile din ianuarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.