O femeie de 41 de ani din Ganeasa, judetul Olt, si-a aruncat fatul in WC-ul din curtea locuintei, imediat dupa nastere, iar apoi a murit din cauza unei hemoragii. Mita Luca a fost gasita decedata de catre sotul ei, cand s-a intors de la serviciu. In
O femeie de 41 de ani din Ganeasa, judetul Olt, si-a aruncat fatul in WC-ul din curtea locuintei, imediat dupa nastere, iar apoi a murit din cauza unei hemoragii. Mita Luca a fost gasita decedata de catre sotul ei, cand s-a intors de la serviciu. In urma efectuarii necropsiei, s-a stabilit ca fatul a fost nascut viu, dar a murit ulterior de frig. Dupa ce si-a gasit sotia si fiul morti, Ovidiu Luca a chemat politia si medicii, care nu au mai putut decat sa confirme decesul celor doi. "Se fac cercetari pentru a stabili daca femeia a avut complici in momentul in care a dorit sa scape de prunc", a declarat Eugen Iacobescu, procurorul care instrumenteaza cazul. Vecinii femeii spun ca cei doi soti mai aveau sapte copii si isi doreau acest copil, dar nu inteleg ce s-a intamplat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.