Parintii si prietena lui Catalin Robert Pascu, directorul sucursalei bancare care a incercat sa se sinucida, au fost audiati de politie. Oamenii legii au stat de vorba si cu angajatii cazinoului unde Catalin Robert Pascu a jucat timp de trei nopti o
Parintii si prietena lui Catalin Robert Pascu, directorul sucursalei bancare care a incercat sa se sinucida, au fost audiati de politie. Oamenii legii au stat de vorba si cu angajatii cazinoului unde Catalin Robert Pascu a jucat timp de trei nopti o parte din banii luati din banca. Acestia sustin ca tanarul era un jucator inrait, care venea frecvent la cazinou, cu sume mari de bani. Medicii de la Spitalul Sf. Pantelimon il vor supune måine pe Catalin Pascu unei interventii chirurgicale pentru fixarea fracturilor si refacerea oaselor fetei.

Politistii au continuat ieri cercetarile in cazul tanarului director de sucursala bancara care, in noaptea de 3 spre 4, a incercat sa-si puna capat zilelor dupa ce a furat din banca peste 100.000 de euro. Oamenii legii i-au audiat pe angajatii cazinoului unde acesta a pierdut banii. Ei au declarat ca tanarul era un jucator inrait si ca venea des la cazino cu importante sume de bani. Uneori castiga, dar de cele mai multe ori pierdea. Au fost de asemenea audiate rudele si prietena tanarului.Catalin Robert Pascu este in coma profunda din noaptea de 4 ianuarie de la ora 4,30, c and a ajuns la spital. In urma cazaturii el a suferit o fractura faciala complexa, fracturi ale bazinului si ambelor picioare. Ficatul si pancreasul au fost, de asemenea, contuzionate, dar medicii spun ca organele interne ale tanarului dau semne ca se pot reface. “Starea lui este foarte grava si nici nu putem sti daca se va mai trezi vreodata din coma. Oricum, chiar daca isi va reveni, el va avea sechele pe viata, in special in ceea ce priveste aparatul locomotor”, a spus Monica Boer, managerul Spitalului Sf. Pantelimon, unde este internat tanarul. Familia lui sta mai tot timpul pe culoarele spitalului si asteapta orice schimbare in starea lui Adrian. Ei au refuzat insa sa vorbeasca cu presa si au cerut in mod expres sa fie lasati in pace. “Vineri, o echipa complexa de chirurgi, ortopezi si traumatologi, va incerca sa-i fixeze fracturile si sa ii refaca o parte din craniu. Riscul este foarte mare si doar daca totul merge bine putem spera ca isi va mai reveni. Deocamdata viata lui depinde in mare parte si de sansa”, mai spune Monica Boer.

Restul de bani nu a fost recuperat
Sucursala bancara la care lucra Catalin Robert Pascu a anuntat politia pe data de 3 ianuarie ca in ultimele trei zile, din seiful institutiei au disparut 100.000 de euro. Ancheta politiei se indrepta deja spre numele lui Pascu in noaptea cand acesta s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din zona Vitan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.