Lantul american de cafenele Starbucks intentioneaza sa continue dezvoltarea afacerilor sale din Europa prin deschiderea de noi cafenele in 2008 pe pietele din Bulgaria si Portugalia, potrivit unui anunt al grupului. Noile deschideri fac parte din pla
Lantul american de cafenele Starbucks intentioneaza sa continue dezvoltarea afacerilor sale din Europa prin deschiderea de noi cafenele in 2008 pe pietele din Bulgaria si Portugalia, potrivit unui anunt al grupului. Noile deschideri fac parte din planul strategic al companiei de a-si concentra afacerile in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Starbucks Coffee a prelungit de curand parteneriatul cu grecii de la Marinopoulos Group pentru deschiderea cafenelelor din Bulgaria, prima unitate urmand a fi inaugurata anul viitor in Sofia. Compania a dezvoltat de asemenea colaborarea cu partenerul sau spaniol Grupo VIPS pentru deschiderea primei cafenele la Lisabona, in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.