PARADÃ… RETRO. 21 de masini de epoca au facut ieri parada la Arad. Lumea s-a adunat ca la circ sa vada bolizii vechi de cel putin 70 de ani. Vedetele au fost cateva autoturisme Jaguar. Raliul masinilor de epoca a inclus anul acesta si munic
PARADÃ… RETRO. 21 de masini de epoca au facut ieri parada la Arad. Lumea s-a adunat ca la circ sa vada bolizii vechi de cel putin 70 de ani. Vedetele au fost cateva autoturisme Jaguar. Raliul masinilor de epoca a inclus anul acesta si municipiul Arad, de unde autoturismele s-au indreptat spre Szeged (Ungaria), urmand ca maine sa plece spre Austria.

16:28 - COPII
ORDONANTÃ…. Alocatia de stat pentru copii se va majora la 32 de lei de la 1 ianuarie 2008, potrivit unei OU aprobata de Guvern joi.
DOLJ. La Scoala Generala Urzicuta au fost inaugurate ieri, in urma solicitarilor, primele cursuri de limba macedoneana din tara.


16:33 - TRAFICANTII
VASLUI. Un baiat de 13 ani din localitatea vasluiana Gugesti a ajuns in stare grava la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi cu urechea stanga si buza superioara smulse, dupa ce a fost muscat de tatal sau. Politistii din comuna au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.
IASI. Trei traficanti de obiecte de arta au fost prinsi in flagrant in momentul in care vindeau sapte statuete si cinci tablouri - unele semnate de Salvador Dali, Felix Tabasco sau Juan Ismael - contra sumei de 100.000 de euro. Procurorii DIICOT urmeaza sa-i duca in fata instantei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.