Cu o echipa serios intinerita, din cauza refuzului stranierilor de a se prezenta la lot, Romania a invins in deplasare, cu scorul de 23-8 (6-3), echipa nationala a Portugaliei, intr-un meci din Cupa Europeana a Natiunilor, ultimul al „stejaril
Cu o echipa serios intinerita, din cauza refuzului stranierilor de a se prezenta la lot, Romania a invins in deplasare, cu scorul de 23-8 (6-3), echipa nationala a Portugaliei, intr-un meci din Cupa Europeana a Natiunilor, ultimul al „stejarilor“ din 2007. In fata a 8.000 de spectatori, Romania a marcat doua eseuri, prin Poparlan si Dascalu, ambele transformate de Vlaicu. „Stejarii“ au mai inscris de trei ori din lovitura de pedeapsa, prin Dumbrava (2) si Vlaicu. Trebuie mentionat ca doi jucatori romani, Csaba Gal si Flavius Dobre, au fost eliminati cate 10 minute de brigada de arbitri din Tara Galilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.