Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat duminica seara, imediat dupa prezentarea rezultatelor exit-poll-ului pentru euroalegeri, ca isi da demisia din Parlament, acuzand o "frauda electorala" in urma careia PRM a obtinut doar 3,6% din votur
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat duminica seara, imediat dupa prezentarea rezultatelor exit-poll-ului pentru euroalegeri, ca isi da demisia din Parlament, acuzand o "frauda electorala" in urma careia PRM a obtinut doar 3,6% din voturi."Eu n-am ce sa caut in Parlament, alaturi de hotii si gangsterii ca Geoana sau Blaga. Imi voi apara tara din afara Parlamentului. Un om curat ca mine nu ramane in cocina porcilor", a spus liderul PRM. El a afirmat ca toti parlamentarii PRM vor pleca alaturi de el, iar cei care vor refuza vor fi independenti, nemaifiind sustinuti de partid. Vicepresedintele executiv al PRM, deputatul Lucian Bolcas, a spus ca se va supune hotararii partidului in ceea ce priveste retragerea din Parlament, pentru ca destinul sau politic este indisolubil legat de destinul partidului. "Destinul meu politic este indisolubil legat de destinul PRM. In ceea ce priveste hotararea mea, nu poate sa existe niciun fel de dubiu. Fara discutie ceea ce hotaraste partidul este si hotararea mea", a declarat Lucian Bolcas, care este vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Deputatul PRM Daniela Buruiana a declarat a luat decizia de a demisiona din functia de secretar executiv al partidului. Ea a precizat ca nu va renunta la mandatul de deputat pentru ca, la fel ca o mare parte din parlamentarii PRM, traieste din banii castigati in aceasta calitate.
In replica, PRM a anuntat excluderea deputatului Daniela Buruiana - Aprodu, pentru "incapatinarea diabolica de a se certa cu toata lumea" si pentru faptul ca este "calul troian" al SRI in interiorul PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.