Televiziunea italiana RAI, influentata politic

Postul de televiziune de stat RAI a colaborat cu grupul rival privat Mediaset pentru a-l favoriza pe Silvio Berlusconi pe cind acesta era prim-ministru, sugereaza conversatii telefonice interceptate, conform NewsIn. Cotidianul de stinga „La Repubblica" a publicat miercuri transcripturile unor convorbiri telefonice din perioada 2004-2005 dintre conducerea RAI si Mediaset, post detinut de Berlusconi.

In acestea, directorii celor doua posturi discuta despre cum sa fie prezentata infringerea lui Berlusconi la alegerile locale intr-o perspectiva mai favorabila.

Gemenii lui Dennis Quaid, victimele unei supradoze

Gemenii in virsta de doua saptamini ai actorului Dennis Quaid se aflau miercuri intr-un spital din Los Angeles, dupa ce primisera, dintr-o eroare medicala, o cantitate de o mie de ori mai mare de anticoagulant decit ar fi trebuit in mod normal. Alaturi de ei, a primit o supradoza de anticoagulant si un al treilea bebelus, a carui identitate e necunoscuta. Centrul medical Cedars-Sinai, unde gemenii au primit supradoza, a cerut scuze pentru „greseala care ar fi putut fi usor prevenita" si a spus ca gemenii se simt bine. Bebelusii s-au nascut pe 8 noiembrie printr-o mama surogat.