Pretul petrolului a crescut vineri cu un dolar, apropiindu-se de valoarea de 95 dolari pe baril, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Pretul petrolului tranzactionat in New York a crescut in cursul diminetii de vineri cu 1,10 dolari la 94,59 dolari p
Pretul petrolului a crescut vineri cu un dolar, apropiindu-se de valoarea de 95 dolari pe baril, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Pretul petrolului tranzactionat in New York a crescut in cursul diminetii de vineri cu 1,10 dolari la 94,59 dolari pe baril, dupa scaderea de 1,04 dolari inregistrata joi. Cotatia petrolului Brent a crescut cu 1,32 dolari, la 91,04 dolari barilul, de la nivelul record de 91,71 dolari/baril. Şeful Administratiei pentru Informatii Energetice din SUA, Guy Caruso, a afirmat ca daca OPEC nu-si majoreaza productia, pietele se vor confrunta cu o lipsa de petrol in anul 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.