Memoriul clujenilor a fost respins deoarece incidentul nu a fost mentionat nici in raportul observatorului partidei, nici in cel al arbitrului. La iesirea de la comisie, George Copos, patronul Rapidului, a amendat din nou felul in care ardelenii au s
Memoriul clujenilor a fost respins deoarece incidentul nu a fost mentionat nici in raportul observatorului partidei, nici in cel al arbitrului. La iesirea de la comisie, George Copos, patronul Rapidului, a amendat din nou felul in care ardelenii au solicitat suspendarea fundasului. "CFR Cluj nu mai reprezinta spiritul culorilor alb-visiniu de acum inainte. Comisia nu l-a suspendat si nu il va suspenda niciodata pe Marius Constantin. N-au nici un motiv si nici o argumentatie sa faca asta", a declarat ieri George Copos. La sedinta de ieri a comisiei au mai fost prezenti, in afara de Copos, antrenorul Mircea Rednic si jucatorul Emil Dica, insa a lipsit Marius Constantin, care si-a sarbatorit cea de-a 23-a aniversare. Tot ieri, Comisia de Apel a FRF a decis anularea suspendarii de sase etape dictate de Comisia de Disciplina impotriva portarului formatiei Universitatea Craiova, Mircea Bornescu, dupa accidentarea atacantului echipei Gloria Bistrita, Cristian Coroian.
Mircea Bornescu fusese suspendat sase etape pentru ca la partida cu Gloria Bistrita, din etapa a 10-a a Ligii I, l-a accidentat grav pe atacantul Cristian Coroian, caruia, prin lovitura aplicata cu talpa, i-a fracturat patru coaste, una dintre acestea perforandu-i un plaman. "Am dovedit ca am avut dreptate. Bornescu nu era vinovat. Asta este, am pierdut doua puncte importante in meciul cu Universitatea Cluj din cauza faptului ca nu l-am avut pe Bornescu. Speram ca de acum inainte sa nu mai avem asemenea probleme cu comisiile", a declarat directorul sportiv Vlad Rosca, cel care a reprezentat clubul Universitatea Craiova la sedinta Comisiei de Apel. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.