Autoarea seriei de succes Harry Potter, britanica J.K. Rowling, a spus fanilor adunati la New York ca vrajitorul Albus Dumbledore, directorul scolii de magie Hogwarts, este homosexual. Rowling a vorbit la Carnegie Hall, vineri seara, in cadrul primu
Autoarea seriei de succes Harry Potter, britanica J.K. Rowling, a spus fanilor adunati la New York ca vrajitorul Albus Dumbledore, directorul scolii de magie Hogwarts, este homosexual. Rowling a vorbit la Carnegie Hall, vineri seara, in cadrul primului sau turneu in SUA in ultimii sapte ani, si a confirmat ceea ce unii fani au banuit intotdeauna. Autoarea britanica a spus ca Dumbledore s-a indragostit de fermecatorul vrajitor Gellert Grindelwald, dar atunci cand Grindelwald s-a dovedit a fi interesat de magia neagra, directorul scolii Hogwarts a fost "extrem de dezamagit" si si-a distrus rivalul. Dragostea a fost "marea tragedie" a lui Dumbledore, a explicat scriitoarea. "Iubirea ne poate orbi intr-o anumita masura", a spus Rowling.
Autoarea in varsta de 42 de ani a spus ca daca ar fi stiut ca publicul ar fi amutit la auzul vestii, cum s-a intamplat la New York, ar fi vorbit mai demult despre Dumbledore. Pe site-urile de fani parerile sunt divizate pe acest subiect, unii spun ca Rowling s-ar putea sa revina asupra declaratiilor, altii ca nu ar fi vrut sa stie, dar cativa s-au bucurat de veste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.