Xerox Romania cauta 80 de studenti pentru a-i angaja in noul centru de arhivare si scanare din Pipera pina la sfirsitul anului.

Multinationala are nevoie de 80 de operatori procesare calculator care sa completeze necesarul de 100 de oameni din noul centru de scanare si arhivare deschis in Bucuresti. Principala conditie de angajare, potrivit Cristinei Opran, director operatiuni divizia Servicii Xerox Romania, este sa aiba bacalaureatul. „In prezent avem numai tineri aici, 16 studenti si patru care si-au completat studiile", a spus Opran.

Cei care doresc sa aplice pentru un astfel de job trebuie sa se prezinte la sediul companiei Xerox, unde are loc primul interviu, dupa care urmeaza o testare a abilitatilor necesare postului de operare calculator. Cumulat cu un chestionar de personalitate, aplicat pe un anume profil cautat de cei de la Xerox, reprezentantii companiei inainteaza o nota scrisa cu oferta salariala confidentiala.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox si ofera solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea documentelor. Cei mai importanti clienti ai companiei provin din domeniul financiar-bancar.

Compania Xerox, fondata in 1906, are la nivel mondial 53.700 de angajati si a raportat anul trecut venituri de 15,9 miliarde de dolari.