Reprezentantii Colegiului Medicilor din Romånia sustin ca abia in data de 18 octombrie vor audia echipele care au participat la interventia chirurgicala fatala pentru Patriarh. La 65 de zile de la moartea lui Teoctist, nici un organ de ancheta
Reprezentantii Colegiului Medicilor din Romånia sustin ca abia in data de 18 octombrie vor audia echipele care au participat la interventia chirurgicala fatala pentru Patriarh. La 65 de zile de la moartea lui Teoctist, nici un organ de ancheta nu si-a finalizat cercetarile.

„Orice ancheta si orice colectare a datelor este un proces de durata“, a declarat, pentru Mediafax, Gheorghe Borcean, presedintele Comisiei de jurisdictie a Colegiului Medicilor din Romania. Acesta a precizat ca abia in ziua de 18 octombrie vor fi audiati cei care au facut parte din echipele care au participat la interventia chirurgicala suferita de Patriarh.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.