O retea de crima organizata, specializata in trafic de persoane in vederea exploatarii sexuale in Italia si condusa de un cetatean italian, a fost anihilata de politistii oradeni. Potrivit acestora, cei opt interlopi au racolat, transportat si explo
O retea de crima organizata, specializata in trafic de persoane in vederea exploatarii sexuale in Italia si condusa de un cetatean italian, a fost anihilata de politistii oradeni. Potrivit acestora, cei opt interlopi au racolat, transportat si exploatat sexual in Italia 13 prostituate din judetele Bihor si Satu Mare, noua dintre acestea fiind minore. Reteaua a fost constituita in urma cu patru ani de proxenetul Haniecz Attila, ajutat de Gherman Ioan si de un alt interlop, toti trei din Salonta, Bihor. In anul 2003, acestia au racolat si exploatat sexual cinci minore din Oradea si Salonta. Haniecz si Gherman au fost arestati in vara anului 2005, insa judecatorii au dispus cercetarea lui Haniecz in libertate. Astfel, in ianuarie 2006, impreuna cu alti doi indivizi si-a reluat vechile preocupari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.