Baza scenaritei este facuta din coincidente. Daca trei evenimente, care aparent nu au nicio legatura intre ele, se intampla in aceeasi zi sau protagonistii se repeta de la o poveste la alta, mintea umana stabileste imediat legaturi si este convinsa
Baza scenaritei este facuta din coincidente. Daca trei evenimente, care aparent nu au nicio legatura intre ele, se intampla in aceeasi zi sau protagonistii se repeta de la o poveste la alta, mintea umana stabileste imediat legaturi si este convinsa ca evenimentele nu mai sunt disparate, ci doar piese din acelasi puzzle urias.

Nu e nevoie insa sa suferi de scenarita ca sa intelegi ca scandalurile din viata politica si cele din lumea justitiei se intrepatrund. Parca pentru a sublinia ca nu este vorba doar de simple coincidente, soarta le mai si asaza pentru a spulbera orice dubiu. Ieri, de exemplu, Traian Basescu avea nevoie de DNA, pentru a nu se face publica expertiza contabila in dosarul “Flota”. Orice amanare este benefica pentru actualul presedinte, nu ca i-ar fi teama ca subalternii lui Daniel Morar ar indrazni sa se atinga de popularitatea sa, ci pentru ca solutia perfecta pentru el este ca faptele din “Flota” sa se prescrie. In aceeasi zi, DNA a avut si el nevoie de Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.