Liderii galeriei CFR Cluj s-au opus ideii ca Beyonce sa cante pe stadionul echipei, motivand ca acesta a costat multi bani si timp pentru a fi pus la punct. Cantareata va concerta pe Stadionul Municipal „Ion Moina“ din Cluj Napoca.

Initial s-a dorit organizarea concertului pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu“ din Cluj Napoca, insa presedintele CRF Cluj, Iuliu Muresan, a interzis acest lucru, pe motiv ca fanii numerosi ai vedetei vor distruge gazonul stadionului. „Imi place Beyonce, dar nu am fost de acord sa cante pe stadionul nostru. Nu vreau sa vina opt sau zece mii de fani si sa intre pe gazon. Am muncit prea mult sa facem un teren bun pentru echipa ca sa dam voie acum cuiva sa-l calce in picioare“, a spus Muresan. De asemenea, liderii galeriei CFR Cluj au protestat zgomotos fata de artista. Mult mai ospitalieri, rivalii feroviarilor, cei de la Universitatea Cluj, au fost de acord sa o primeasca pe sexoasa cantareata in ograda lor. Asa se face ca Beyonce va face show pe arena „Ion Moina“.

Concertul sustinut pe 22 octombrie la Cluj face parte din turne ul mondial al vedetei, „The Beyonce Experience“, care promoveaza muzica de pe ultimul sau album, „B'Day“. Fanii vor putea cumpara bilete incepand cu 25 septembrie, pretul acestora fiind situat intre 45 si 350 de lei. Ca si in alte cazuri, intaietate au clientii Vodafone, unul dintre organizatorii grandiosului eveniment. Acestia vor putea cumpara bilete online intre 19 si 24 septembrie.