Arsene Wenger, managerul Arsenal Londra, este convins ca echipa pe care o pregateste va fi ultima borna a carierei. Declaratia vine dupa ce managerul a semnat un nou contract pe patru sezoane si a afirmat ca cei 11 ani petrecuti la gruparea lon

Arsene Wenger, managerul Arsenal Londra, este convins ca echipa pe care o pregateste va fi ultima borna a carierei. Declaratia vine dupa ce managerul a semnat un nou contract pe patru sezoane si a afirmat ca cei 11 ani petrecuti la gruparea londoneza au fost precum o casatorie, informeaza The Sun.  ATASAMENT. "Sunt intr-un stadiu al carierei in care nu vreau sa fiu asociat cu altcineva. Cred ca am venit la acest club intr-un moment potrivit al vietii mele, iar acum sunt destul de matur sa inapoiez ceea ce am invatat. Intotdeauna am privit aceasta meserie ca pe o casatorie. Ai nevoie de reguli clare chiar de la inceput si este nevoie sa-ti intelegi responsabilitatile. Acest club a fost mereu alaturi de mine in momente dificile. Mi-a dat libertatea de a pune in aplicare ideile mele si am avut sprijinul total al conducerii si al fanilor. Este cel mai mare lux pe care il poti avea in acesta slujba", a declarat Wenger, in varsta de 57 de ani. Arsenal Londra este adversara Stelei in grupa H a Ligii Campionilor. Arsenal Londra va intalni formatia Steaua, in data de 2 octombrie, la Bucuresti, si in 12 decembrie in Anglia. Din grupa H a LC mai fac parte FC Sevilla si Slavia Praga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.