Saptamina viitoare se deschide Expo Aventuri 2007, cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv si vinatorii.



Bill Cottam a reusit o captura impresionanta:un crap de 37, 28 de  kilograme&nb
Saptamina viitoare se deschide Expo Aventuri 2007, cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv si vinatorii.



Bill Cottam a reusit o captura impresionanta:un crap de 37, 28 de kilograme Pescarii si vinatorii din Romania sint asteptati, intre 20 si 23 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde vor putea gasi, in cadrul Tirgului Expo Aventuri 2007, cele mai noi echipamente si instrumente folosite la pescuit si vinatoare. Aflat la prima editie, tirgul se va intinde pe suprafata de 1.000 mp si reuneste expozanti din toata tara. Mai mult, pescarii vor avea oportunitatea de a se intilni cu doi invitati de marca, Mark Hutchinson si Bill Cottam.

Mark Hutchinson este campion national al Marii Britanii la casting, consultant pentru firmele Free Spirit, Richworth si P-line si colaborator la reviste importante cum sint "Carpworld", "Crafty Carper" si, nu in ultimul rind, "Aventuri la pescuit". La Expo Aventuri, Mark va sustine celebrele sale demonstratii de aruncare si nadire la mare distanta. Demonstratiile sint programate simbata, 22 septembrie, ora 12.00, si duminica, 23 septembrie, ora 12.00. Bill Cottam este un nume legendar in pescuitul la crap, fondator si proprietar al firmei Nutrabaits, autor de carti si articole, detinatorul unui impresionant record personal cu un crap de 37,28 kg! El va sustine prezentari asupra lumii complexe si fascinante a nadelor de crap, ilustrate cu imagini si aplicatii practice. Prezentarile sint programate simbata, 22 septembrie, ora 16.00, si duminica, 23 septembrie, ora 14.00. Mark si Bill vor fi prezenti la tirg pe toata durata programului si vor raspunde intrebarilor publicului.

Programul zilnic al tirgului va fi intre orele 10.00 si 20.00 (duminica mai scurt, pina la ora 16.30) si va cuprinde pe linga expozitia cu vinzare la standurile firmelor participante si demonstratii pe lacul din Parcul Tineretului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.