Fostul antrenor stelist a avut ieri, in "Fanatik", o replica suburbana la adresa mai multor persoane care l-ar fi criticat. Olaroiu (foto) s-a luat de Hagi, de Balint si de Lita Dumitru, toti fosti jucatori de legenda ai gruparii din Ghencea. Daca
Fostul antrenor stelist a avut ieri, in "Fanatik", o replica suburbana la adresa mai multor persoane care l-ar fi criticat. Olaroiu (foto) s-a luat de Hagi, de Balint si de Lita Dumitru, toti fosti jucatori de legenda ai gruparii din Ghencea. Daca "Regelui" i-a spus sa taca din gura (!), iar pe Dumitru l-a catalogat ca fiind "un atarnator", despre Balint a dat de inteles ca ar fi homosexual! Ieri, pe mai multe site-uri, fanii din Ghencea s-au declarat socati de gestul lui Olaroiu, parerea generala fiind aceea ca insasi Steaua a fost atacata.
"Hagi sa mai taca din gura si sa nu mai insinueze el tot felul de chestii, ca nu stiu cum a fost invatat Gigi sa se poarte cu antrenorii in ultimii doi ani. Eu vreau respect, dar daca nu sunt respectat nu o sa respect nici eu, chiar daca-l cheama Hagi! Pana una-alta, asa prost cum a fost locul doi, a dus Steaua in Liga Campionilor. Steaua, daca nu ma insel, e acum pe 7-8, nu?", a spus Olaroiu. "Nu vreau sa revin la Steaua! Castig la Al Hilal in doua luni cat as fi luat in trei ani la Steaua. N-am vorbit cu nici un jucator dintre cei care au fost la Palat", a mai spus Olaroiu, uitand ca Becali a dezvaluit o discutie privata: "Mi-a spus Oli ca lasa tot, si arabi, si bani, si vine la Steaua daca e nevoie!". Olaroiu l-a atacat si pe Balint, care spusese ca "acum, camila lui Oli a facut pana". "Balint e un complexat! Sa nu mai vorbeasca el despre mine ca ma sui in primul avion si-l trimit pe la parade sau alte manifestatii care-i plac lui! Eu nu pot fi complexat, pentru ca nu m-a prins nevasta cu vreun barbat in pat! Pe cine a antrenat Balint asta ca sa vorbeasca el de antrenorat si sa dea lectii? Eu nu l-am atins nici cu o floare, dar m-am saturat sa fiu luat de prost!", a declarat Olaroiu. Un alt fost jucator al Stelei, Lita Dumitru, a intrat si el in gura lui Olaroiu: "Un mare atarnator! Acum ceva vreme a venit sa-i dau niste bani ca sa intre in nu stiu ce afaceri. N-am avut sa-i dau si de atunci imi poarta pica. Sa nu-mi mai rosteasca numele, pentru ca el e la etcetera, vorbeste din amintiri!".
Balint: "Mizerabil si suburban!"
Ieri, tot pentru "Fanatik", Gabi Balint a comentat atacul lui Olaroiu. "Nu ma asteptam la un asemenea atac. Il respectam ca antrenor, dar ca om nu l-am cunoscut. Totusi, nu credeam ca poate spune asa ceva. Este o reactie mizerabila si suburbana, care m-a lasat fara cuvinte. Nu pot sa ma cobor la un asemenea nivel, ca sa-i dau o replica lui Olaroiu. Nu o sa-l dau nici macar in judecata, pentru ca nu vreau sa mai aud de acest om!", a declarat Balint.
Fanii contra lui Oli
"Zeroli si-a aratat caracterul infect. Bine ca am scapat de el", sustine un suporter pe forumul de pe site-ul oficial al gruparii din Ghencea. Tot aici, fanii stelisti dezaproba atacurile lui Olaroiu. "A uitat ca Gigi l-a dat de gol cand a spus ca ar lasa toti banii de la arabi pentru a veni la Steaua. Daca Gigi a mintit, sa-l atace pe Gigi", sustine un altul. "Acum o sa rada lumea de noi", mai spune un fan, dupa ce rivalii de la Rapid si Dinamo au postat deja glume cu tenta sexuala. Altii il critica pe Olaroiu si pentru activitatea de antrenor. "Sa nu uite ca pe locul 2 l-a dus Gigi, iar el, de bun ce este, a facut 0-0 cu Pandurii, cu Craiova, cu Ceahlaul, fara un sut pe poarta! Iar cu Middlesbrough a pierdut finala Cupei UEFA cand a luat trei goluri intr-o repriza!", scrie un sustinator stelist. Pe forumuri au fost insa si persoane care i-au dat dreptate lui Olaroiu. "Asa este, Hagi nu stie nimic, e o chestie de timp pana va pleca. Hagi este pe locul 8, chiar daca a intrat in Liga Campionilor. Am dat patru goluri in campionat, iar trei le-a reusit Dica. Steaua nu joaca nimic", este mesajul cel mai apropiat de replicile lui Olaroiu.
Sustinut de Gigi!
Gigi Becali a declarat ieri ca Hagi, Piturca si Olaroiu nu se vor impaca niciodata, deoarece sunt orgolii prea mari la mijloc, pe care le intelege. "Nu se impaca ei niciodata, orice ai face! Olaroiu se gandeste, probabil: <<Hagi are dublu salariu cat aveam eu, iar eu am muncit!>>. Oricum, Oli tot om va fi", a spus Gigi Becali. Acesta a comentat declaratiile lui Olaroiu la adresa lui Hagi. "Nu e frumos ce face, dar tot prietenul meu va ramane si nu voi spune niciodata cuvinte urate despre el. Nu-i frumos ce face el, are si el rautatile lui. Oli nu m-a jignit pe mine, nu m-a atacat pe mine, ci a atacat un antrenor cu care n-a fost prieten niciodata. Olaroiu este un baiat de mare caracter si va ramane prietenul meu toata viata, orice s-ar intampla", a spus boss-ul din Ghencea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.