Stabil. Desi are arsuri pe 70% din suprafata corpului, Marian Mirita are sanse de recuperare Imigrantul roman care si-a dat foc, ieri dupa-amiaza, in fata primariei din Castellon, Spania, este originar dintr-o localitate din apropiere de Targoviste.
Stabil. Desi are arsuri pe 70% din suprafata corpului, Marian Mirita are sanse de recuperare Imigrantul roman care si-a dat foc, ieri dupa-amiaza, in fata primariei din Castellon, Spania, este originar dintr-o localitate din apropiere de Targoviste. Marian Mirita, in varsta de 44 de ani, se afla in prezent in stare grava la spital, cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. Reprezentantii Consulatului Romaniei la Barcelona au precizat pentru CANCAN ca medicii iberici afirma ca, in ciuda ranilor grave, starea romanului este stabila si ca acesta are sanse reale de recuperare, data fiind constitutia lui robusta. Oficialii romani ne-au mai declarat ca rudele romanului, sotia, fiica Isabella si nepotul lui, se afla acum sub ocrotirea serviciilor sociale din Valencia. Familia Mirita a cerut ajutorul autoritatilor iberice pentru a face rost de 400 de euro, bani necesari pentru a se intoarce in tara. Politia din Castellon investigheaza motivele care l-au determinat pe Marian Mirita sa-si dea foc in plina strada. Conform primelor informatii, se pare ca el a recurs la gestul disperat dupa mai multe tentative esuate de a-si gasi un loc de munca. "Inainte sa-si dea foc m-a sunat sa-mi spuna ca vrea sa vina in tara, dar ca nu are cu ce", a declarat, pentru Mediafax, Elvira Mirita, mama romanului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.