Potrivit Mediafax, in intervalul 2003-2004, in care Ministerul Transporturilor era condus de Miron Mitrea (PSD), au fost platite 27,9 milioane lei pentru servicii de consultanta si asistenta juridica. Alte plati, in suma totala de 20,7 milioane lei,
Potrivit Mediafax, in intervalul 2003-2004, in care Ministerul Transporturilor era condus de Miron Mitrea (PSD), au fost platite 27,9 milioane lei pentru servicii de consultanta si asistenta juridica. Alte plati, in suma totala de 20,7 milioane lei, au fost efectuate in 2005, cand ministru a fost Gheorghe Dobre (PD), pentru ca sub Radu Berceanu (PD), statul sa achite circa 22,8 milioane lei. Cele mai mari sume, de 15,7 milioane lei, au fost platite cabinetului individual de avocatura Cecilia Popa pentru doua contracte la autostrazile Brasov-Cluj-Bors si Bucuresti-Brasov. La aceste sume se adauga alte 23,4 milioane lei, efectuate in intervalul 2005-2007 catre cabinetul Cecilia Popa si Asociatii pentru autostrazile Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si largirea Drumului National 1. 11 milioane lei au fost achitate catre cabinetul Simona Neagu. Alte firme de avocatura care au primit importante sume de la stat sunt Dragomir si Asociatii precum si cabinetul Ina Vintilescu, cabinetul de avocatura Stefanica, Dutu&Asociatii etc. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.