Cel mai scump jucator adus vreodata in Liga I a rezolvat meciul CFR-ului de la Buzau, pasand decisiv la reusita lui Trica si marcand golul victoriei. Revirimentul lui Fabbiani a venit exact in saptamana in care a fost acuzat ca si-a petrecut noaptea
Cel mai scump jucator adus vreodata in Liga I a rezolvat meciul CFR-ului de la Buzau, pasand decisiv la reusita lui Trica si marcand golul victoriei. Revirimentul lui Fabbiani a venit exact in saptamana in care a fost acuzat ca si-a petrecut noaptea intr-un bar de striptease.
CFR Cluj s-a impus greu la Buzau, meciul fiind in cele din urma rezolvat de argentinianul Christian Fabbiani, care l-a servit pe Trica perfect pentru 1-0 si a marcat golul de 2-1. Jucatorul sud-american, adus pentru suma de 2,3 milioane de euro in aceasta vara, nu a impresionat absolut deloc pana acum, el fiind chiar in centrul unui scandal. Saptamana trecuta, un chelner dintr-un local de striptease din Cluj a informat presa ca Fabbiani a petrecut o nopate intreaga in respectivul local, platind 3000 de euro pentru sampanie. Conducerea clubului a anuntat ca va investiga incidentul, insa, probabil ca dupa evolutia jucatorului de la Buzau, va renunta la amenzi. "Mergem la Famagusta sa castigam, sa ne jucam sansele. S-au mai vazut minuni in fotbal si de ce nu ar spera si CFR sa castige cu 3-0 in Cipru? Dintre echipele din cupele europene, CFR are misiunea cea mai grea. Steaua e ca si calificata in Liga Campionilor, Dinamo, in ciuda egalului, are tot o misiune dificila. N-as fi avut emotii cu Dinamo in formula completa", a comentat Ioan Andone la finalul meciului de la Buzau, aratand ca este mai preocupat de jocurile din cupele europene, programate la mijlocul acestei saptamani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.