Peste 2.000 de persoane au demonstrat ieri, in apropierea Aeroportului Heathrow, din Londra, in semn de protest fata de planurile autoritatilor de a construi o a treia pista de aterizare-decolare. Timp de mai multe ore, manifestantii au


Peste 2.000 de persoane au demonstrat ieri, in apropierea Aeroportului Heathrow, din Londra, in semn de protest fata de planurile autoritatilor de a construi o a treia pista de aterizare-decolare. Timp de mai multe ore, manifestantii au stat campati la intrarea in aeroport si au cerut stoparea proiectelor de constructie. Ei au marsaluit apoi, simbolic, de-a lungul a trei kilometri de teren, pe care ar urma sa se faca noua pista. Spre dupa-amiaza, multimea a blocat accesul in sediul central al companiei British Airways - principala linie aeriana care activeaza pe Heathrow. Manifestantii, cei mai multi militanti impotriva incalzirii globale, sustin ca Aeroportul Heathrow contribuie decisiv la schimbarile climatice extreme de pe Terra. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.