Incalzirea globala face ca tot mai multe sporturi sa aiba si varianta "pe plaja". Daca adaugam o piata a produselor conexe suprafetei de joc interesata de acest aspect si corul medicilor, expansiunea pe care o au astfel de sporturi de s

Incalzirea globala face ca tot mai multe sporturi sa aiba si varianta "pe plaja". Daca adaugam o piata a produselor conexe suprafetei de joc interesata de acest aspect si corul medicilor, expansiunea pe care o au astfel de sporturi de sezon devine si mai explicabila. Deja nu mai conteaza daca bate briza marii, un camion de nisip, doua plase si trei porti pot fi instalate fara mari eforturi si in mariele metropole. Fotbalul este chiar mai spectaculos atunci cind se joaca pe nisip decit pe gazon sau alte suprafete mai rigide, cu conditia sa fie jucat de brazilieni. Voleiul pe plaja parca are o notorietate mai mare decit geamanul sau din sala si nu neaparat de la prim-planurile date de cameramani cu hormonii zburdalnici din varianta feminina a acestui joc. Mai nou, si handbalul se joaca cu picioarele in nisip, chiar daca linia semicercului este una aproximativa.

Handbal pe plaja

Fotbal fara crampoane


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.