Centrele de tratament SPA sunt cele mai indicate locuri in care tratamentele traditionale se impletesc cu metodele moderne, pentru a ne rasfata simturile. Relaxarea si buna dispozitie sunt induse prin: zgomote ambientale precum susurul izvorulu

Centrele de tratament SPA sunt cele mai indicate locuri in care tratamentele traditionale se impletesc cu metodele moderne, pentru a ne rasfata simturile.

Relaxarea si buna dispozitie sunt induse prin: zgomote ambientale precum susurul izvorului sau ciripitul pasarilor, muzica de camera, culorile calde, lumina difuza, mirosurile imbietoare, toate acestea imbinandu-se pentru a trata nu numai trupul, ci si psihicul. Medicii specialisti din centrele SPA au rolul de a ne ghida in alegerea tratamentului adecvat si a dietei potrivite.

Putem dobandi o silueta de vis prin terapiile calde cu impachetari cu alge marine si parafine aromate: impachetarile cu parafango (parafina si namol marin), impachetari cu parargil (parafina si argila verde), pentru tratarea vergeturilor, impachetari cu termosudatie, pentru eliminarea toxinelor si slabirea in zonele afectate de celulita.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.