Trabzonspor - Otelul Eliminat in minutul 29 al meciului tur, de la Galati, internationalul din Guineea al lui Trabzonspor, Ibrahima Yattara (foto), va fi amendat de conducerea clubului cu suma de 40.000 de lire turcesti, adica aproximativ 23.0
Trabzonspor - Otelul Eliminat in minutul 29 al meciului tur, de la Galati, internationalul din Guineea al lui Trabzonspor, Ibrahima Yattara (foto), va fi amendat de conducerea clubului cu suma de 40.000 de lire turcesti, adica aproximativ 23.000 de euro. Meciul retur dintre Trabzonspor si Otelul va avea loc sambata, dupa ce, in prima mansa, Otelul s-a impus cu 2-1.   CRITICI. Conform cotidianului Fotomac, subiectul sanctionarii lui Yattara va fi discutat la prima sedinta a conducerii gruparii din Trabzon, unde va fi analizat raportul tehnicianului Ziya Dogan in legatura cu acest caz. Jurnalul Milliyet scrie ca oficialii clubului turc planuiesc sa le ofere jucatorilor o prima suplimentara in cazul in care vor trece de Otelul. In paginile cotidianului Star, antrenorul Ziya Dogan il critica pe atacantul african, cel care va lipsi automat in confruntarea retur: "Mai ales in meciurile din cupele europene avem iesiri de amatori. Eu am vazut de la margine ca jucatorul echipei adverse l-a provocat pe Yattara, care a raspuns imediat. In timp ce adversarul si-a atins scopul, noi am ramas cu zece, chiar noua oameni in teren. Si Cagdas Atan a gresit", a spus Dogan. Yattara este recunoscut in Turcia si pentru o viata extrasportiva dezordonata.   Infern "Avni Aker este ultima speranta a lui Trabzonspor", au notat ziarele turcesti dupa infrangerea din meciul tur, explicand ca atmosfera infernala de pe stadionul din Trabzon ar putea influenta decisiv soarta calificarii. Arena Huseyin Avni Aker, cu o capacitate de exact 19.819 locuri, este una dintre cele mai ostile din Turcia, Trabzonspor avand cei mai fanatici suporteri din Tara Semilunei, dupa cei ai "granzilor" din capitala Istanbul: Fenerbahce, Galatasaray sau Besiktas.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.