Fiul lui Theodor Stolojan s-a insurat la malul marii cu o fosta colega de la Cambridge.

Vlad Stolojan s-a casatorit religios la Constanta cu Luiza, pe care a cunoscut-o in urma cu opt ani, pe cind studia la Cambridge. Pentru cununia religioasa, familia lui Theodor Stolojan a ales Catedrala „Sfintii Petru si Pavel" din Constanta. „La inceput nu mi-a placut nimic la ea. M-am indragostit dupa un an si jumatate", a recunoscut insuratelul, in virsta de 35 de ani.

Mireasa a sosit la biserica cu intirziere, la bratul tatalui sau, un batrinel cu mustacioara. Ea a fost fascinata de slujba ortodoxa oficiata de IPS Teodosie alaturi de un sobor de preoti. „Sint foarte fericita si emotionata! (…) Nu stiu citi copii vreau sa am, nu m-am gindit", a raspuns mireasa intrebarilor presei.

De la biserica, nuntasii s-au urcat in autocare si autoturisme via Costinesti. Mirii au strabatut litoralul cu limuzina cu care a fost adusa Luiza, o Skoda Octavia de culoare inchisa, cu legitimatie de Camera Deputatilor.

De la cununia religioasa a lipsit Traian Basescu. In schimb, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur si deputatul Mircea Iustian au fost alaturi de colegul de partid, Theodor Stolojan. Petrecerea a tinut toata noaptea la Complexul Vox Maris din Costinesti.