PREZIDENTIABIL? Primarul New York-ului, independentul Michael Bloomberg, ia in considerare perspectiva de a cheltui 1 miliard de dolari din averea personala pentru a-si face campanie in cadrul cursei pentru Casa Alba, din 2008, relateaza cotidian
PREZIDENTIABIL? Primarul New York-ului, independentul Michael Bloomberg, ia in considerare perspectiva de a cheltui 1 miliard de dolari din averea personala pentru a-si face campanie in cadrul cursei pentru Casa Alba, din 2008, relateaza cotidianul britanic Sunday Times.   BAE SYSTEMS. Faimoasa companie producatoare de armament din Marea Britanie a platit in secret aproximativ 370.000 de euro pentru luna de miere a fiicei printului saudit Bandar, care este suspectat ca ar fi implicat intr-un caz de coruptie, ce face trimitere direct la BAE Systems, relateaza Mediafax, citand ziarul britanic Sunday Times.  AFGANISTAN. Patru straini au murit intr-un atac kamikaze comis in capitala afgana Kabul. Potrivit autoritatilor locale, citate de AFP, cei patru erau erau instructori pentru fortele de politie afgane. In atentatul de ieri, in care si-au pierdut viata 35 de politisti si de civili, nu au existat victime in randurile detasamentului roman ANA Training, care asigura instruirea si consilierea militarilor afgani, a anuntat Ministerul Apararii de la Bucuresti. (Anca Aldea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.