Lansarea albumului aniversar "De 10 ani tot in Familie" pe care Sisu si Puya au pregatit-o "la rece", in penitenciarul Jilava, a fost incununata de un premiu special.

Cei doi hip-hopperi din Salajan au primit "Discul de Aur" din partea ca
Lansarea albumului aniversar "De 10 ani tot in Familie" pe care Sisu si Puya au pregatit-o "la rece", in penitenciarul Jilava, a fost incununata de un premiu special.

Cei doi hip-hopperi din Salajan au primit "Discul de Aur" din partea casei de discuri "Roton" pentru vanzarile din toti acesti ani, dar si pentru buna colaborare pe care au avut-o cu acestia pana in prezent.

Din cauza birocratiei romanesti, Sisu nu a putut fi prezent la propria lansare, spre nemutumirea prietenilor, dar si a detinutilor bucurosi ca au luat parte la un "altfel" de eveniment. Timp de doua ore, Puya, acompaniat de Gigis si DJ Wicked, a interpretat piese vechi si noi - hituri care au marcat cariera trupei, a tinut discursuri despre droguri, viata de cartier, cat si despre nemultumirea lui vizavi de tribunalele din Romania si a impartit autografe condamnatilor din sala.

Albumul contine cele mai bune hituri "Sisu & Puya" dar si cateva surprize, iar piesa "Tot in familie" beneficiaza de un clip regizat de Marian Crisan cu un invitat special, Florin Calinescu, care a acceptat din prima invitatia de a evolua in cateva scene. Pana la aparitia pe piata a unui nou album, Puya va pleca pe litoral unde va sustine cateva concerte, in timp ce Sisu va ramane in continuare la inchisoare pana la sentinta definitiva.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.