Toshiba Corp. a anuntat ca va cumpara microprocesoare produse de Advanced Micro Devices Inc., punand capat exclusivitatii de care beneficia Intel Corp. privind furnizarea de procesoare pentru PC. Toshiba va utiliza procesoare produse de AMD pentru a
Toshiba Corp. a anuntat ca va cumpara microprocesoare produse de Advanced Micro Devices Inc., punand capat exclusivitatii de care beneficia Intel Corp. privind furnizarea de procesoare pentru PC. Toshiba va utiliza procesoare produse de AMD pentru a echipa 20% din laptopurile vandute in SUA si Europa. Aceasta decizie vine la putin timp dupa ce Dell Inc. a anuntat ca va achizitiona procesoare AMD, incheind astfel o perioada de peste 20 de ani in care a fost client exclusiv Intel Corp. Intel este rivalul AMD, detinand o cota de piata de circa 80%. Toshiba vrea sa foloseasca procesoarele produse de AMD pentru laptopurile de preturi medii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.