Aflati intr-o situatie delicata, elevii lui Basarab Panduru n-au izbutit sa-si treaca in cont cele trei puncte, in vreme ce Dinamo a parut in scadere de turatie dupa victoriile din deplasare cu Steaua si Rapid, "cainii" acuzand la final arbitrajul.
Aflati intr-o situatie delicata, elevii lui Basarab Panduru n-au izbutit sa-si treaca in cont cele trei puncte, in vreme ce Dinamo a parut in scadere de turatie dupa victoriile din deplasare cu Steaua si Rapid, "cainii" acuzand la final arbitrajul.  Marsul triumfal al lui Dinamo catre cucerirea titlului de campioana s-a poticnit la Constanta, unde trupa lui Rednic nu si-a mai gasit cadenta din etapele anterioare, bucurestenii fiind nevoiti sa se multumeasca doar cu un singur punct.  NEMULTUMITI. Desi la pauza au intrat la vestiare intr-un avantaj semnat perfect in prelungirile primei reprize de Danciulescu, "alb-rosiii" s-au vazut egalati in minutul 66 de "razvratitul" Todoran, cel caruia Panduru nu voia sa-i mai permita accesul in autocarul Farului dupa meciul de la Targu-Jiu. Pana la final, cei care au trecut pe langa victorie au fost tot dinamovistii, dar scorul a ramas neschimbat, prilej pentru antrenorul gazdelor de a se umfla putin in pene la conferinta de presa. De cealalta parte, bucurestenii au acuzat prestatia arbitrului Tiberiu Lajos. "Arbitrajul a fost din nou foarte slab. Practic, Lajos nu ne-a lasat sa jucam, a fluierat absolut tot, din dorinta de a nu scapa meciul din mana. Nu a stiut sa arbitreze in spiritul jocului. Cred ca acest arbitru este ultimul care mai face parte din cooperativa", a spus la final actionarul Vasile Turcu. De partea cealalta, patronul constantenilor, Gheorghe Bosanceanu, a afirmat ca punctul cucerit aseara nu are nici o valoare, daca Farul nu trece de Jiul in etapa din week-end.   COMOTIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.