Starurile hollywoodiene s-au obisnuit, cu certitudine, ca fiecare pas sa le fie monitorizat, filmat sau fotografiat. In majoritatea cazurilor, celebritatile sunt pregatite pentru aceste momente. Cu toate acestea, exista si momente "nefericite", cand
Starurile hollywoodiene s-au obisnuit, cu certitudine, ca fiecare pas sa le fie monitorizat, filmat sau fotografiat. In majoritatea cazurilor, celebritatile sunt pregatite pentru aceste momente. Cu toate acestea, exista si momente "nefericite", cand blitzurile sau camerele de luat vederi ii surprind pe cei faimosi in posturi mai putin magulitoare. Una dintre ocaziile jenante surprinse de paparazzi este cea in care starurile depasesc limita in ceea ce priveste alcoolul. Nu sunt putine ocaziile cand acestia se simt prea bine la petreceri si uita sa mai lase paharul din mana si uneori mai combina cockteilurile si cu ceva droguri. Desi se stie ca unele vedete au probleme reale in ceea ce priveste aceste vicii si chiar se duc la clinici de dezalcoolizare sau dezintoxicare, sunt si staruri care beau ocazional, dar cand o fac, "o fac cu simt de raspundere". Daca atunci cand ies din baruri sau cluburi sunt fotografiati de catre paparazzi, fotografiile se vand cu mii de dolari de cele mai multe ori fac toti banii.
Paris Hilton De exemplu, una dintre cele mai controversate milionare, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris, a fost fotografiata de mai multe ori petrecand cu mare chef prin cluburi, nepasandu-i de cei din jur. Si Tina Turner a fost prinsa pe picior gresit, si Naomi Campbell, care, cand nu face scandal sau nu isi paruieste menajerele, mai bea si ea cate un pahar ca sa se mai linisteasca. Nu se stie daca face totusi urat si la betie. Unii dintre cei surprinsi beti sunt simboluri sexy, sunt adulati de catre fani sau fane din intreaga lume, insa in astfel de posturi, farmecul parca se mai estompeaza. Este si cazul lui Jude Law, care atunci cand este mahmur, dupa o noapte "grea", nu mai pare chiar atat de fermecator.
Alte vedete sunt clar adeptele vorbei "prietenii la nevoie se cunosc", pentru ca sunt sustinute, nu in cariera, ci la propriu, de amici care, daca nu sunt atenti, isi scapa faimosii prieteni din brate, iar acestia, "obositi", se prabusesc pe trotuar. Este cazul Aliciei Silverstone sau al lui Liam Gallaher, care pare ca a pierdut ceva pe jos. Nici fosta prietena a lui Robbie Williams, prezentatoarea TV Tania Strecker, care nu face niste figuri de break dance, asa cum ar parea, si nici nu o strang pantofii, ci chiar nu mai poate sta in picioare din cauza "oboselii".
Tania Strecker Si cum petrecerile in luna decembrie curg garla, asa curge si sampania, astfel incat e nevoie de bodyguarzi solizi care sa faca fata gravitatiei si care sa tina la nevoie Pamantul pe loc, pentru ca se invarteste prea repede si da ameteli chiar si celor "de la case mari". (M.BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.