Fostul international Florin Raducioiu a redevenit ieri dinamovist cu acte in regula, semnand un contract pentru functia de manager sportiv al gruparii din Stefan cel Mare. In varsta de 37 de ani, Raducioiu a fost unul dintre membrii marcanti ai echip
Fostul international Florin Raducioiu a redevenit ieri dinamovist cu acte in regula, semnand un contract pentru functia de manager sportiv al gruparii din Stefan cel Mare. In varsta de 37 de ani, Raducioiu a fost unul dintre membrii marcanti ai echipei de la sfarsitul anilor '80, despre care Cornel Dinu a spus ieri ca "a facut istorie". "Sper ca se va adapta cat se poate de repede in ceea ce inseamna managementul sportiv, legatura dintre echipa, antrenor, echipa si conducerea executiva", a declarat Cornel Dinu la investirea lui Raducioiu. "Voi sta foarte aproape de echipa si sper sa contribui si eu cu ceva, sa aduc ceva nou. A fost un moment de tranzitie dupa ce m-am lasat de fotbal", a spus Raducioiu, care si-a abandonat astfel cariera de impresar pe care o incepuse de putin timp. Tot ieri, dinamovistii au anuntat ca au reusit sa-i convinga pe Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu sa semneze noi angajamente, valabile pana in 2010. "Chiar daca au fost si vor mai fi multe oferte pentru ei, Niculescu si Danciulescu vor juca la Dinamo. In fiecare an le promit ca ii las sa plece, dar asta e, sunt condamnati sa se retraga din fotbal de la Dinamo", a comentat directorul executiv Cristi Borcea. "Sunt bucuros ca am semnat aceasta prelungire. Am avut o discutie cu impresarul Becali, apoi nu a fost nici o problema sa nu semnez aceasta prelungire. Eu zic ca trebuie sa vorbim pe teren, sa castigam acest titlu, pentru ca eu mai am un singur vis, sa joc in Liga Campionilor cu Dinamo", a declarat Niculescu.
Dinamo l-a mai prezentat ieri si pe Sergiu Homei, iar impresarul Victor Becali a anuntat ca sunt discutii avansate cu Lobont. "Discutiile sunt avansate, Lobont isi doreste sa revina la Dinamo in conditiile in care cluburile se pun de acord. Sper sa se realizeze acest lucru pentru ca este foarte important si pentru el si pentru Dinamo", a declarat Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.