In cartea sa autobiografica "Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love", vedeta in varsta de 42 de ani povesteste cu lux de amanunte cum s-a trezit, in urma cu cativa ani, cu printul la usa, dis-de-dimineata, si cum acesta i-a spus fara jena ca a ve
In cartea sa autobiografica "Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love", vedeta in varsta de 42 de ani povesteste cu lux de amanunte cum s-a trezit, in urma cu cativa ani, cu printul la usa, dis-de-dimineata, si cum acesta i-a spus fara jena ca a venit sa chefuiasca si ca doreste compania unor fetite. "Printul Andrew venise la Hollywood dupa puicute. Nu stiu insa de ce se astepta sa gaseasca asa ceva la mine acasa", precizeaza Love, adaugand ca l-a primit pe print in papuci de casa si halat. "Ma gandesc ca avea impresia ca dau vreo petrecere. Nici vorba de asa ceva. Ma pregateam de culcare. Eu eram in papuci si cu un halat de casa. Am raspus la usa si acolo era el, insotit de un bodyguard. Mi-a spus de ce venise...", povesteste rockerita.
Love l-a invitat pe print inauntru si au baut un ceai impreuna. Ea detine chiar si o fotografie in care apare alaturi de print, amandoi cu mana pe un ceainic.
Purtatorul de cuvant al Printului Andrew a precizat ca acesta a fost acasa la Love intr-o noapte, in urma cu sase ani, dar a subliniat faptul ca cei doi nu au ramas nici o clipa singuri si ca este "complet neadevarat" faptul ca printul se afla in cautare de "puicute". Printul era insotit de un grup de persoane cu care luase masa si cu care s-a deplasat la locuinta lui Love, la invitatia acesteia, pentru a servi un ceai, a mai precizat sursa citata, adaugand ca au ramas aici cel mult 45 de minute.
Pe seama printului Andrew au fost puse o serie de relatii dupa ce mariajul sau cu oaia neagra a familiei regale britanice, Sarah Ferguson, s-a incheiat printr-un divort. Cei doi au impreuna doua fiice, Eugenie si Beatrice. Love este vaduva lui Curt Cobain, liderul trupei Nirvana, cu care a fost casatorita vreme de doi ani, din '92 si pana la moartea acestuia in '94. Cei doi au impreuna o fetita, Frances Bean Cobain, nascuta in august 1992.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.