Destul de civilizati si de linistiti atunci cand echipele lor primesc vizita granzilor din Bucuresti, fanii lui Poli si cei ai ""Batranei Doamne"" au uitat complet de fair-play si de bune maniere inaintea derby-ului Vestului. Scanteia conflictului di
Destul de civilizati si de linistiti atunci cand echipele lor primesc vizita granzilor din Bucuresti, fanii lui Poli si cei ai ""Batranei Doamne"" au uitat complet de fair-play si de bune maniere inaintea derby-ului Vestului. Scanteia conflictului dintre cele doua tabere au aprins-o fanii gruparii din Arad, care, in timp ce se deplasau spre stadion, au scandat tot felul de trivialitati la adresa rivalilor ""viola"". ""Iancu, la puscarie!"" si ""Un mesaj de la Arad, pentru curva din Banat. Sa se-auda in toata tara, m..e Poli Timisoara!"", au fost mesajele preferate ale aradenilor.

DE GROAZA. Suporterii lui Poli au luat foc la auzul acestor lozinci. Iar situatia a degenerat rapid, chiar in preajma stadionul, cei aproximativ 700 de ultrasi aradeni fiind atacati de fanii gazdelor cu pietre si cu tot felul de obiecte contondente care le picau acestora din urma la mana. Fortele de ordine nu au putut aplana imediat conflictul, iar in haosul creat, mai multi suporteri veniti de la Arad au fost loviti de rivalii timisoreni cu pumnii si picioarele. In urma incaierarii, doi fani aradeni au ajuns la Spitalul Judetean Timisoara cu traumatisme craniene, iar multi altii s-au ales cu diferite leziuni ale membrelor si ale corpului.
""Parca erau turbati, fiecare lovea in dreapta si-n stanga pe cine prindea. Erau ca taurii, cum vedeau rosu in fata ochilor, cum innebuneau. Eu am scapat, pentru ca nu eram in grupul suporterilor veniti de la Arad si nici nu eram imbracat in rosu, dar cativa prieteni de-ai mei au fost caftiti zdravan"", a descris scena un fan al ""Batranei Doamne"", care s-a aflat in imediata apropiere a teatrului operatiunilor. Fortele de ordine au aplanat in cele din urma conflictul, nu inainte insa ca timisorenii sa ia la tinta cu pietre si autocarul in care se aflau jucatorii de la UTA.

VICTIME COLATERALE. Jandarmii au iesit, la randul lor, sifonati din acest conflict. Astfel, chiar la inceputul scandalului, unul dintre reprezentantii fortelor de ordine a fost lovit in cap cu o piatra, iar mai tarziu un altul a suferit o criza de epilepsie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.