Un sondaj de opinie realizat pe internet a reusit o clasificare hilara a prostiei si a inaugurat o categorie speciala destinata presedintelui SUA. La categoria ""Cea mai proasta declaratie a lui George W. Bush"", a iesit castigatoare constatarea:
Un sondaj de opinie realizat pe internet a reusit o clasificare hilara a prostiei si a inaugurat o categorie speciala destinata presedintelui SUA.

La categoria ""Cea mai proasta declaratie a lui George W. Bush"", a iesit castigatoare constatarea: ""Maronica, ai facut-o de oaie!"". Presedintele i-a adresat aceste cuvinte lui Michael Brown (""maro"" - n.r.), directorul unei agentii guvernamentale care se ocupa de evaluarea pagubelor produse de calamitati. Locul intai la categoria ""Cea mai proasta dezinformare facuta de cineva care n-are nici o legatura cu realitatea"" este detinut, prin excelenta, tot de Bush.
AVOCATII. Titlul de ""Cel mai prost om al anului"" 2006 a fost obtinut de Donald Thompson, un magistrat american, cunoscut si sub numele de judecatorul onanist. La categoria ""Cea mai stupida declaratie a anului"", a castigat detasat tot un magistrat american. Dupa ce a fost impuscat accidental de vicepresedintele SUA, in februarie, avocatul Harry Whittington a spus: ""Mie si familiei mele ne pare foarte rau ca Cheney si familia sa a trebuit sa traiasca un asa moment"".
PE SCURT. ""Cel mai penibil moment al anului"" a fost atunci cand Dick Cheney l-a impuscat pe amicul Whittington. Categoria ""Cum sa faci dintr-o situatie stupida una si mai stupida"" l-a scos victorios pe un american care s-a impiedicat in sireturi, a cazut pe niste scari si a spart trei vase antice chinezesti intr-un muzeu. ""Cel mai prost film al anului"" este Basic Instinct 2, ""Cea mai ignoranta institutie media"" - televiziunea Fox News, ""Cea mai proasta tendinta a anului"" - uciderea oamenilor nevinovati, ""Premiul pentru cel mai daunator factor pentru Pamant"" - industria petroliera, iar ""Premiul pe viata pentru stupiditate"" a fost acordat Orientului Mijlociu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.