Formatia britanica Duran Duran va sustine un concert in Romania, pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii Emag!C Entartainment.
Exponenta a curentului new-wave alaturi de trupe precum Depeche Mode, Frankie Goes
Formatia britanica Duran Duran va sustine un concert in Romania, pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii Emag!C Entartainment.
Exponenta a curentului new-wave alaturi de trupe precum Depeche Mode, Frankie Goes to Hollywood, Tears for Fears si New Order, Duran Duran este una dintre cele mai apreciate si longevive trupe din istoria muzicii. Are in spate o cariera de peste 25 de ani, mai mult de 70 de milioane de albume vandute in intreaga lume, 18 single-uri in topul Billboard 100 si 30 in Top 40 UK. Formata in 1978, trupa a trecut de-a lungul timpului prin numeroase schimbari de formula, reunindu-se in 2004 in componenta care a consacrat-o: Nick Rhodes, John Taylor, Roger Taylor, Andy Taylor, Simon LeBon - pentru lansarea celui mai recent album, "Astronaut" (2004), material ce a intrat in topul UK direct pe locul al treilea. La inceputul anului acesta, Duran Duran a concertat la festivitatea de decernare a premiilor Nobel, precum si in Torino, Italia, la Olimpiada de Iarna 2006. Tot pentru luna octombrie, Emag!c Entertainment pregateste un concert sustinut de formatiile Noblesse Oblige si Tetine. Acestea vor aduce scena de underground a Londrei la Amsterdam White House Cafe & Terrace, pe 28 octombrie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.